ILS - Årets Nyföretagare 2014

Johan, Lennart & Tommy Johan, Lennart & Tommy

Lennart Gunnarsson, Johan Högberg & Tommy Söderlund – Innovation Lift Scandinavia AB har tilldelats utmärkelsen Årets Nyföretagare 2014 i Möckelnregionen.

Med Motiveringen ”För att man med innovativt tänkande och stort branschkunnande på kort tid etablerat sig såväl i Sverige som internationellt.”

Prisutdelningen ägde rum i samband med en lunch som NyföretagarCentrum Möckelnregionen hade bjudit in till.

Vi är givetvis fantastiskt glada och stolta för denna utmärkelse, även om vi själva hela tiden är övertygade på en stadig och stark tillväxt så triggar denna utmärkelse oss ytterligare en nivå till att genomföra och lyckas med att få ut våra högkvalitativa plattformshissar på marknaden, säger företagets VD, Lennart Gunnarsson. Och fortsätter, försäljningen 2015 har börjat riktigt bra, redan innan Påsk hade vi passerat den totala försäljningen från 2014 som var vårt uppstartsår. Skandinavien är för tillfället vår största marknad, men vi levererar även till England, och via en Dansk återförsäljare även till Grönland. Vi är även i starten med återförsäljare i fler länder där vi också har offererat en hel del.

Med bra mix i en ägargrupp som ILS har, och med en fantastisk och flexibel personal tillsammans med fantastiska återförsäljare så ger det oftast bra resultat, givetvis hjälper det också till om man har riktigt bra och innovativa produkter avslutar Lennart Gunnarsson med ett leende.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter